Orgaaniset raaka-kaakaonipsit - Be Luomu

Orgaaniset raaka-kaakaonipsit

Raaka-kaakaon suosion nousu on ilmeistä, koska se näkyy kaikkialla - hienoissa ravintoloissa jälkiruokia, ruokakauppojen vuoria, gourmet- ja luontaistuotekauppoja. Sen ei pitäisi olla yllätys. Kaakaokärjet ovat herkullisia, ja niillä on ainutlaatuinen rakenne, joka on sekä raikas mutta herkkä - ikään kuin makadamiapähkinä. Niitä käytetään reseptien ja tuotteiden lisäosina tuoda voimakas suklaan maku, joka voi olla karvas, mutta erittäin hyödyllinen terveydellesi.

RAAKAKAAKAO, SUPERRUOKA, SUPERFOODITHuolimatta siitä, että ihmiset käyttävät ja nauttivat kaakaota, monet eivät tiedä, mitä se todella on ja mistä se tulee. Kaakaonipsit ovat raakakaakaopapuja, jotka on kuivattu ja paloiteltu paloiksi ilman rasvaa tai sokeria. Raaka kaakaonipsit, etenkin luonnonmukaisesti kasvatetut, sisältävät kaakaossa eniten ravintoaineita. Heillä on karvas maku, joka on epämääräisesti samanlainen kuin kahvipavut. Voit jäljittää vihjeitä sen aromista tummassa suklaassa. Sen maun monimutkaisuus riippuu sen valmistamiseen käytettyjen kaakaopapujen lajikkeesta.

Raaka-orgaanisilla kaakaonipsilla on korkea ravintoarvo. Se sisältää merkittäviä määriä antioksidantteja, E-vitamiineja, magnesiumia, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat hyviä iholle, sydämelle, aivoille, mahalle ja immuunijärjestelmälle. Kaakaoetuihin kuuluu painonpudotuksen edistäminen, energian lisääminen, masennuksen torjunta ja jopa verensokerin alentaminen.

Koska tässä hedelmässä on runsaasti antioksidantteja, kuten zeaksantiinia ja karotenoideja, se auttaa myös suojaamaan silmiä ikään liittyvästä makuladegeneraatiosta ja näköhäviöltä. 

HYVÄ VAIKUTUS ihoon, sydämeen, painonpudotukseen, energiaan, aivoihin, vatsaan, masennukseen, verensokeriin, kolesteroliin, verenpaineeseen, immuunijärjestelmään
RAVINTO: C-vitamiini, E-vitamiini, magnesium, mineraalit, antioksidantit
ALKUPERÄMAA: Ecuador tai Peru

Lähde: HEALTHLINE

Back to blog