Mitä kehossa tapahtuu, jos juot kurkumamaitoa ennen nukkumaanmenoa?

Mitä kehossa tapahtuu, jos juot kurkumamaitoa ennen nukkumaanmenoa?

Oletko koskaan kokeillut kultaista kurkumamaitoa?

Kultainen maito voi tehdä ihmeitä kehossa, kun nukut rauhallisesti. Jos juot sitä päivittäin, se voi vahvistaa immuunijärjestelmääsi, puhdistaa kehon maksan kautta ja se voi jopa auttaa ehkäisemään syöpää.

Tässä on luettelo kultaisen kurkumamaidon hyödyistä, jotta voit päättää, haluatko tehdä tästä rutiinin elämässäsi.

Kurkuma, golden milk, turmeric 

 1. Kurkuma on osoittautunut hyödylliseksi maksalle. Se toimii puhdistusaineena ja estää rasvahapon kertymisen maksaasi ja samalla parantaa maksasi kykyä käsitellä ruokaa ja kemikaaleja.
 2. Kurkuman pääkomponentti on kurkumiininiminen aine. Sillä on tutkimusten mukaan tulehduksen vastaisia ominaisuuksia. Se auttaa tavallisten tulehdusten sekä vakavampien sairauksien kuten niveltulehduksen, tulehdukselliset suolistosairauden, haimatulehduksen ja muiden hoitoon. 
 3. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kurkumalla on antibioottisia ominaisuuksia, jotka taistelevat bakteereja, viruksia ja sieniä vastaan . Se on loistava liittolainen flunssan ja kurkkukivun hoidossa.
 4. Autat kehosi taistelemaan syöpää vastaan.
  Kurkuma toimii vahvana antioksidanttina sisälläsi. Tutkimus osoittaa, että kurkuma voi vähentää oksidatiivista stressiä, mikä voi aiheuttaa kroonisia sairauksia, kuten syöpää. Mutta se ei vain estä syöpää, se voi myös torjua sitä. Uusi tutkimus viittaa siihen, että kun käytät kurkumaa, se voi poistaa syöpäsolut ja auttaa pysäyttämään kasvainten kasvun.
 1. Kurkuma ei vain lisää aineenvaihduntaa, vaan myös auttaa kehoa sulattamaan rasvaa nopeammin. Tehty tutkimus viittaa siihen, että kun sitä käytetään säännöllisesti, se estää rasvan kertymisen elimistöön - tehden siitä tehokkaan aineen ruokavalion nopeuttamiseksi.
 2. Sydämesi pysyy vahva ja terve. Kurkuma hillitsee sytokiinien vapautumista kehossasi. Sytokiinit ovat aineita, jotka liittyvät tulehdukseen ja sydän- ja verisuonitauteihin. Kurkumamaidon ottaminen joka ilta auttaa vähentämään sydänongelmien riskiä.
 3. Kurkuma lisää aivojen hermoyhteyksien määrää ja vähentää riskiä rappeuttavien sairauksien, kuten Alzheimerin taudin, kehittymiselle.
 4. Immuunijärjestelmäsi saa vauhtia
  Kurkumiini on erittäin voimakas aine, joka aktivoi puolustuskemikaalit, kuten T-solut, B-solut, luonnolliset tappajasolut jne.
 1. Kurkuma estää luukadon kehossasi noin 50%. Lisäksi kalsiumpitoinen maito, joka on täynnä D-vitamiinia, yhdessä puolen teelusikallisen kurkuman kanssa toimii tehokkaana toonikina luustoosi.

  Mitkä näistä eduista uskot saavan sinut ajattelemaan kultaisen maidon juomista päivittäin? 

  Jos olet kiinnostunut, voi ostaa täältä valmiin kultaisen maidon käyttövalmis sekoituksen.

 

Back to blog