Baobabin hyödyt - Be Luomu

Baobabin hyödyt

Ainutlaatuinen hedelmä, joka tekee niin monia hyviä asioita terveydellemme, ansaitsee myös ainutlaatuisen nimen: baobab. Et ehkä ole kuullut siitä - tai ainakaan vielä ei - mutta jos suhtaudut terveelliseen syömiseen ja yrität elää pitkää, täyttä elämää vakavasti, sinun pitäisi tutkia orgaanisen baobabin ostamista tarkemmin.

 BAOBAB TREE

Mikä se on?
Se on suuri hedelmä - melkein yhtä suuri kuin kookospähkinä -, joka kasvaa Afrikassa suurilla ja vaikuttavilla ”ylösalaisin näyttävillä puilla”. Siinä on kova ulkokuori ja luonnostaan ​​dehydratoitu massa. Kyllä, massa kuivuu, kun se on vielä kuoren sisällä, ja juuri tämä massa, jonka ihmiset syövät, maistuu sitrushedelmäserbetiltä. Hedelmä on raskas, noin kolme kiloa, ja se on "raskas" myös ravinteiden suhteen.

BAOBAB FRUIT
Sen historia elintarvikkeena ja lääkkeenä afrikkalaisille alkuperäiskansoille on pitkä. He syövät hedelmää muun muassa kuumeiden, maha-suolikanavan ongelmien, malarian hoitamiseksi. Se maistuu myös hyvältä. Kun hedelmä sekoitetaan veteen, se maistuu hieman limonadilta.

BAOBAB FRUIT
Baobab-siemenillä on toisaalta maku, joka muistuttaa tartar-kermaa, ja kun aterioita on vähän, niitä painetaan ja käytetään elintarvikkeiden lähteenä.
Elintarvike- ja lääketieteellisten tarkoitusten lisäksi afrikkalaiset pitävät puuta tärkeänä puun lähteenä, ja ontoja runkoja käytetään usein suojana, vesisäiliöinä, jyvien varastointina, kohtaamispaikkana ja jopa hautauspaikkana. Kuorta käytetään raaka-aineena vaatteiden, säkkien, kalaverkkojen, narujen valmistukseen ja maadoitettuna voidaan käyttää myös elintarvikkeiden aromiaineina. Puun lehtiä syödään vihanneksena (ja käytetään hapattamiseen), jota voidaan käyttää myös eläinten ruokinnassa. Ei ihme, että afrikkalaiset pitävät baobabia pyhänä puuna!

HYVÄ VAIKUTUS: Iho, energia, painonpudotus, diabetes, sydän, detox, vatsa
RAVINTO: C-vitamiini, antioksidantit, kalium, kalsium, magnesium
KÄYTTÖ: 1-3 teelusikallista päivässä. Erinomainen smoothieille tai luoville raaka-aineille
ALKUPERÄMAA: Afrikka


Lähde: Medical News Today

Back to blog