Suklaaseen dipatut mansikat - loistava makupala myös pääsiäiseksi

Suklaaseen dipatut mansikat - loistava makupala myös pääsiäiseksi

Pääsiäisruokien lisäksi sopii myös kevyt, nautinnollinen ja terveellinen herkku - suklaaseen dipatut mansikat. 

Tumma suklaa on hyvä ja klassinen, mutta voi kokeilla myös 
mansikkaa + valkosuklaa + pistaasipähkinä! Ihastuttava!
mansikat, superfood

On muutama tärkeitä vinkkejä täydellisten suklaamansikoiden valmistamiseksi.
Ainesosat:
500g mansikoita
200 g valitsemaasi suklaata
1 tl neutraalia öljyä
hienonnetut pähkinät jne.

VINKKI 1. Mansikoiden puhdistus.
Ensin heitä kulhoon huoneenlämpöistä vettä. Huuhtele mansikat varovasti juoksevalla vedellä kulhossa.
Mansikka. kurkuma, mehiläisen siitepöly, superfoodLevitä mansikat kuivaan keittiöpyyhkeeseen. On tärkeää kuivata mansikat paperipyyhkeillä, ne ovat paljon imukykyisempiä kuin keittiöpyyhkeet. Anna mansikoiden kuivua huoneenlämmössä vähintään 30 minuuttia.

mansikka

VINKKI 2. Sulattaa suklaa. Helpoin tapa sulattaa suklaa on sijoittaa suklaalastut tai hienonnettu suklaa mikroaaltouunille sopivaan kulhoon ja mikroaaltouunissa 20 sekunnin välein, noin 3-4 kertaa sekoittaen jokaisen jakson jälkeen, kunnes suklaa on sulanut.
Ole varovainen, ettet ylikuumenna suklaata, se voi tarttua.
Jos et halua käyttää mikroaaltouunia, aseta kaksinkertainen lämmönkestävä kulho kattilan päälle. Lisää vähän vettä alempaan kulhoon. Kun vesi on kiehunut, lisää suklaalastut kuivaan kulhoon, sammuta lämpö ja anna sulattaa suklaa.

Lisää suklaan pieni määrä öljyä. Se tekee suklaasta kiiltävän ja antaa lopputulokselle pehmeämmän, "purevamman" tekstuurin.
mansikka

Dippaa mansikoita suklaaseen, anna ylimääräisen suklaan valua hetki ja laita sitten leivinpaperin päälle jähmettymään. Hienontaa pähkinöihin tai manteleihin, pistaasipähkinään, mehiläisten siitepölyyn, hampunsiemeniin.
mansikka, kurkuma, superfoodKoristele ne leikkaamalla pienin kulma muovisesta voileipäpussista ja käytä sitä tiputtamaan kontrastista suklaata.

mansikat, superfood

VINKKI 3Anna mansikoiden kovettua huoneenlämmössäÄlä laita niitä jääkaappiinMonet reseptit viittaavat mansikoiden jäähdyttämiseen jääkaapissamutta tämä aiheuttaa mansikoille kondensoitumisongelmia
Suklaa kovettuu huoneenlämmössä yleensä tunnissa
mansikat
Yritä kuitenkin nauttia mansikoista samana päivänä. Ne eivät ole niin hyviä seuraavana päivänä, vaikka ne ovat silti syötäviä.
Back to blog