Yleiset ehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Hannunkorut Oy verkkokauppaa osoitteessa https://beluomu.com. Tilatessaan tuotteita verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Hannunkorut yhteystiedot ovat seuraavat:

Hannunkorut Oy
Mäenrinne 3 
02160 Espoo

Puh. 040 818 7922
Sähköposti: info@beluomu.com

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa mikäli olet yli 18-vuotias.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) on Hannunkorut Oy-n omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman Hannunkorut Oy-n etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Hannunkorut Oy-n verkkosivujen käyttöehdot koskevat myös verkkokauppaa.

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu Stripe ja Paypal Checkout –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Valittavissa olevat maksutavat ovat:

Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)

Hannunkorut.com verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin. Visa Electronilla maksettaessa Verified by Visa palvelu verkkomaksuilla tulee olla aktivoitu. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Hannunkorut.com varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Toimitus

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Yli 49€ toimitus- ja käsittelykulut kotimaan toimituksissa ovat ilmaisia. Alle 49€ tilauksista veloitamme 5,90€ toimituskulut tilausta kohti.

Ulkomaille menevistä tilauksista peritään tilauskohtaisia toimitus- ja käsittelykuluja seuraavasti: 20€ kaikki ulkopuoliset toimitukset. Kulut näkyvät ostoskorissa.

Mikäli tuotteet toimitetaan EU:n ulkopuolelle, on käyttäjä vastuussa mahdollisista tullaus-, tuonti- tai muista maksuista. Tullauskäytännöt vaihtelevat maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullipisteestä. Mikäli tuote pitää tullata, on tilaaja vastuussa kaikista siihen liittyvistä kuluista sekä ymmärtää, että tullaus voi aiheuttaa viivettä alkuperäiseen toimitusaika-arvioon.

Toimitusaika

Tilaukset lähetetään postipakettina asiakkaan valitsemaan Postin noutopisteeseen, ja ne ovat perillä tavallisesti 2-3 arkipäivän kuluessa. 

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti, Hannunkorut Oy asiakaspalvelu ottaa yhteyttä Tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Hannunkorut Oy varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

Noutamaton lähetys

Posti säilyttää paketteja 1.10.2017 alkaen vain 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palaututetaan lähettäjälle. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, se palautetaan lähettäjälle.

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).